Fogás: főétel, Alkalom: karácsony, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkét mossuk meg és töröljük szárazra. Dörzsöljük át majoránnával és a Szárnyas fűszerkeverékkel.
A hagymát és a sárgarépát pucoljuk meg. Vágjuk apróra a hagymát és reszeljük le a sárgarépát. A darált húst keverjük össze a kinyomott, vízbe áztatott zsemlével, a tojásokkal, az apróra vágott hagymával és reszelt sárgarépával.
Adjuk hozzá a kevés vízzel elkevert Magyaros fűszerkeveréket. Az egészet alaposan keverjük át.
A kész masszával töltsük meg a csirkét és fogjuk össze fogpiszkálók, vagy hústűk segítségével.
Az így előkészített csirkét süssük 1,5 órán át 180 fokon.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Petrezselymes burgonyával kínáljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
anyakatus
2013.12.04 12:55
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkét mossuk, sárgarépát pucoljuk, darált húst, apróra vágott, kevés vízzel, egészet alaposan, kész masszával, fűszerkeverékkel, fűszerkeveréket, Petrezselymes, majoránnával, fogpiszkálók, előkészített, Fűszervarázs, Fűszervarázs, segítségével, sárgarépával, vöröshagyma, burgonyával, tojásokkal, Dörzsöljük, sárgarépát, sárgarépát, kinyomott, majoránna, hagymával, reszeljük, zsemlével, sárgarépa, masszával, darálthús, keverjük, Szárnyas, csirke, Knorr Szárnyas Fűszervarázs, darálthús, szikkadt zsemle, tojás, vöröshagyma, sárgarépa, kiskanál majoránna,
|
|
|
|
|